duminică, 28 octombrie 2012

Femeile din viaţa lui Solomon

 
USL-ul şi-a prezentat armada.
Duminică, 28.10 2012 Uniunea Social Liberală a prezentat presei gladiatorii pentru lupta pe care o vor da începând cu 9 Noiembrie în bătălia pentru Parlamentul României. Echipa este cam aceeaşi ca şi la precedentele alegeri, nu am reţinut schimbări de marcă. Nici reapariţia lui Geoană pe listele USL nu poate fi considerată o surpriză de vreme ce este totuşi, cel puţin pe teren propriu, aproape imbatabil. Deşi se zgonea că nu va mai prinde Dăbuleniul şi i se va da alt colegiu, se pare că până la urmă şefilor USL sau mai bine zis PSD le-a revenit mintea la cap şi au înţeles că e mai bine să-l lase să  candideze acolo unde are cele mai multe şanse de a câştiga, lăsând la o parte ambiţiile personale ale unuia sau altuia. În aceeaşi notă se înscrie şi revenirea lui Gust la PSD, după câteva plimbări prin diferite partide. Să fi fost oare Gust trimis “ în recunoaştere” prin partidele adverse? Nu prea e plauzibil  dar cert este că de data asta măcar el s-a convins că nicăieri nu e mai bine ca acasă şi nici  nu e creştineşte să lupţi împotriva naşului.
Continuarea aici: 
Femeile din viaţa lui Solomon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating