duminică, 26 decembrie 2010

O GRAMADA DE OAMENI REEVALUATI



O GRAMADA DE OAMENI REEVALUATI

Am intocmit o lista de oameni cinstiti si curati, care desi au avut dosar DNA, nu au fost condamnati si circula linistiti prin afacerile si politica romaneasca , ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat . Si nici nu s-a intamplat. Fie ca au primit NUP fie ca li s-au oprit dosarele prin cine stie ce sertar, fie nu s-au adunat “ dovezi concludente” fie beneficiaza de imunitate parlamentara, toti acesti oameni cinstiti, continua sa impaneze viata politica romaneasca , dand cu tifla celor ce nu sunt la fel de cinstiti, pentru ca in cazul lor nu s-a pronuntat nici un judecator.

Ne aflam intr-un paradox de neconceput. Daca pe mine cineva ma invinuieste de ceva, imediat se declanseaza o ancheta, si fiecare poate spune orice, pana sa fiu cercetat, pana sa se pronunte o instanta sunt posibil vinovat si asupra mea planeaza “prezumtia de vinovatie “

Dar daca cineva incearca sa spuna ceva despre una din persoanele de mai jos, este pe loc dat in judecata pentru calomnie, instanta se poate sesiza din oficiu si se trezeste ca suporta rigorile legii. De ce ? Pentru ca in cazul numitilor, s-au facut deja “ cercetari “ si “NU S-A GASIT NIMIC INCRIMINATOR “ Acesti oameni, sunt “ cei mai nevinovati si cinstiti oameni din Romania “ dovediti “ ca atare in urma cercetarii in dosarele devenite deja célèbre. Asa ca, dragi concetateni, colegi si prieteni, sa nu cumva sa spuneti ceva rau despre acesti oameni :

Adrian Nastase, Traian Basescu, Monica Ritzi, Senatorul PDL de Timis Mircea Banias, Dan Voiculescu, George Copos, Marian Ghiveciu, Dan Ilie Morega, Tudor Chiuariu, Marko Bela, Cristian Boureanu,Virgil Pop, ajuns deputat direct din arestul Politiei. Raj TUNARU, Miron Mitrea, Relu Fenechiu,Serban Mihailescu, Cristian Adomnitei, Pavel Abraham,Eugen Badalan, Mugurel Surupaceanu si altii, multi altii pe care parlamentul si tara ii mai incape. In curand se va pune o conditie la alegerile parlamentare : nu vei mai avea voie sa candidezi daca nu ai dosar DNA sau nu ai fost cercetat si respins de vre-o instanta, sau nu ai cel putin un dosar cu NUP. Numai asa iti vei putea dovedi onestitatea si numai asa vei putea ajunge in fruntea bucatelor. Nu vei mai fi acceptat pe nici o lista, nicaieri, daca nu intri pe lista celor “ reevaluati" de justitie.

HALAL SA NE FIE !

Un comentariu:

  1. O postare mai mult decat interesanta!
    Am ras cu pofta, desi mi-a pierit demult cheful!
    Urmatorii la Guvernare, au de unde extrage NOTE de interes operativ! Ehee ... pot pune pariu!
    La Multi Ani, tuturor!
    V.B.

    RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating