sâmbătă, 30 iulie 2011

Doamna Vasilescu Olguța, zugrăvește...

     Doamna Lia Olguța Vasilescu, este supărată. Am aflat că e supărată, intrând pe una din paginile de facebook, unde se plângea că s-a săturat de cazul Deta și mai vrea să fie întrebată și altceva în afară de ce mai fac beizadelele domnului Roman. Consideră doamna Vasilescu cum că s-ar face prea multă reclamă mascată PDL-ului și cam are dreptate. Numai că smiorcăiala domniei sale seamănă cam mult cu îngrijorarea suratei Elena care se plângea că nu are cu ce plăti împrumutul la bancă. De, fițe de Dâmbovița.

Empatizând cu fosta PRM-istă pe subiectul Roman, m-a pus necuratul să mă bag în seamă cu înălțimea sa și i-am scris ceva pe perete. Am sfătuit-o cu toată sinceritatea și bunele intenții să nu mai abordeze subiectul care nu îi convine și eventual să nu dea curs cererii pe subiecte care nu îi scot în evidența valoarea sugerând chiar câteva subiecte mai acătării decât Deta.

Atât mi-a trebuit. Mi s-a propus să îmi fac televizuină proprie și să dezbat acolo ce subiecte vor mușchii mei. Mi s-a mai spus că sunt portocaliu și gata. Să vă spun drept, m-a surprins reacția doamnei LOV, cu atât mai mult cu cât chiar nu spusesem nimic rău, chiar îi dădeam dreptate vizavi de exacerbarea unui subiect de can- can cu evidențe implicații politice pe care toate televiziunile îl dezbat dar nu pentru a lămuri ceva ci pentru a da la gioale și a scoate audiență, cunoscută fiind apetența gugulanului pentru scandal. Mi-am spus că poate a interpretat greșit mesajul meu și i-am scris altul cu gând să îi răspund. Eroare. Așa îmi răspunde facebook cand vreau să îmi postez mesajul pe peretele doamnei. Acuma bine că nu e nimeni lângă mine să vadă cum privesc lung la peretele doamnei Vasilescu și să îmi spună: ” ți să lipi Olguța de retină Mărine!” Am încercat să mesagesc mai de mai multe ori,dar am primit același mesaj :
” Acest conţinut este indisponibil momentan. Pagina pe care ai solicitat-o nu poate fi afişată acum. Aceasta poate fi temporar indisponibilă, link-ul pe care ai apăsat poate fi expirat, sau este posibil să nu ai permisiunea de a vizualiza această pagină.”
Verificând de mai multe ori și apoi de pe o alta adresă de facebook, am constatat că ultima variantă era cea corectă, deci devenisem persona non grata pentru LOV.

Cu alte cuvinte doamna Vasilescu acceptă numai laude pe peretele personal, cine scrie alte alea,este dezlipit și lăsat să danseze cu lupii. Așa răspund aleșii neamului, solicitărilor alegătorilor.Sau cumva își zugrăvește peretele? Te pomești că am devenit aspargilius pentru peretele doamnei Olguța? Am să mă duc până la biroul doamnei Vasilescu –daca are vreunul, ca ales al urbei – și am să încerc să îi transmit mesajul, să văd dacă și acolo îmi închide ușa în nas, ca pe facebook. Dacă și acolo vorbesc cu pereții, la viitoarele alegeri sigur am să o zugrăvesc și eu. Atunci o să am și eu ocazia să îi scot ochii… în evidență doamnă Vasilescu, în evidență!

8 comentarii:

  1. Ce facusi bre nea Marrine? Nu te mai recunoaste olteanca? Daca ramaneai langa conducerea SCMD erai vedeta acum si ne-ai fi spus un LOVe story.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa fac bre nea Victore, aşa sunt eu neorientat. Ghinion de neşansă. Ratai ocazia să ma dau bine pe lângă viitoarea putere. O să rămân tot un renegat şi la viitoarea guvernare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vedeta, pe net, esti oricum! Eu voiam sa spun de Tv.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te inseli Victorase nene . Nu sunt vedeta, dar nici nu tin sa fiu. Nu am vizitatori si nici comentatori.Am reusit insa sa imi fac o gramada de dusnmani, cam de 10 ori mai multi decat in toata viata si asta e ceva. Si culmea e ca toti ma invinuiesc ca fac parte din tabara cealalta.Incurcata treaba. Nici eu nu mai stiu cu cine sunt.Daca ma tortureaza cineva sa spun pentru cine lucrez, nu am sa pot raspunde. Nu stiu nici eu. Orice as spune nu ma crede nimeni.Asa ca iti dau un sfat: daca vrei sa iti pastrezi prietenii, lasa principiile de-o parte si mergi dupa val, daca nu iei apararea unor hoti, indiferent din care partid, esti injurat de toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Neacsu ,de la Nicu
    Marine,vad ca te luasi si tu de Doamna. Pai iti zisai ca si eu i-am spus ceva pe blog. In momentul cand nu i-am spus de "bine", NU A MAI APARUT NICI UN COMENTARIU. Am spus ceva 'MILITARESTE' Si mi-am adus aminte ce-mi spunea un prieten ziarist:NU SE FACE NIMIC IN TARA ASTA PANA MAI SUNT MARLANII DE PDL-ISTI,PSD-ISTI PNL-ISTI ETC SI MAI ALES UDMR-ISTI. exista o intelegere tacita de alternanta la conducere. Tara se duce de rapa,iar tanti olguta se ratoieste ca nu se vorbeste de altceva. Pai, unde le-o fi reactia la toate iesirile lui boc si Bashe? De mai bine de 3 saptamani.....PAUZA. TOTI USLASII SUNT IN VACANTA. Am crezut ca daca are gura mare (poate are altceva mai mic(a)),poate -i pune la treaba si pe ceilalti uslasi. sanchii vere! PE CENTURA OLGUTO ,ASA CUM VA SPUNEA MENTORUL BASHE!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ptiu, bata-te sa te bata norocul vere, eu credeam ca am prins lipici la doamna Olguta si am parte de tratament special, dar vad ca mi-o luasi inainte. Bine vere, daca ai fost primul eu ma dau la o parte. Procopseste-te matale !

    RăspundețiȘtergere
  7. @neacsu
    Astupa-i gura..... cu LOVe(T'nuva)!!si vei castiga o prietena
    Baaaa!!.... vorbii perversul din mine

    RăspundețiȘtergere
  8. nicu
    varule ,de 3 zile ne ploua DE NU-IADEVRAT. Sa stii ca nu AM VRUT SA FIU PRIMUL. OLGUTA VARSA FIERE DIN EA NU.....(sti tu). Am vrut sa te atentionez ca pe toti, indiferent de culoare II DOARE IN BASCA DE NOI. II INTERESEAZA DOAR ..BANUL. Varule , azi prietenul ,colegul si 'fratele ' meu si al catanelor SERGIU VITALIAN VAIDA, CANDIDEAZA LA BAIA MARE PENTRU UN POST DE DEPUTAT. Mai varule, am vazut inca odata RAHATUL DIN ROMANI ,INDIFERENT DE ZONA. Pana mai ieri IL IDOLITRIZAU. Cum a spus ca vrea sa candideze ca militar(fost ofiter), SA VEZI INJURII, CARNAT DE MANCAT ETC...Eu sant alaturi de el pentru ca vrea sa demonstreze ceva; LA ANUL TREBUIE SA APARA INDEPENDENTII SI SA-I SPRIJINIM PRIN CONVINGEREA OAMENILOR SA IASA LA VOT. SUNT SIGUR VARULE CA SERGIU VA CASTIGA. SA VEZU ATUNCI CUM OPRE VA SARI LA CAP. STIE CA A FACUT NUMAI BOACANE SI ACUM E GREU SA ADUNI TURMA DIN NOU. CAND AI TIMP SUNA-MA SI O SA-TI SPUN MAI MULTE. IAR CU OLGUTA ...SA O LASE MAI MOALE(NUMAI CA NU-I PLACE DECAT ..TARE)

    RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating