vineri, 1 iulie 2011

Secrete ale mariajului PSD-PNL

Am primit un alt material care ne dezvăluie de data asta detalii intime din mariajul PSD-PNL, sau mai bine zis cum a inceput idila si cine va iesi jumulit. De data asta este mai simplu de ghicit Who is Who. Se vede clar cui ii zboara pnl.

Dragoste mare între PSD si PNL.


Cei care am făcut şcoala mai de mult si am apucat să citim Riga Crypto si lapona Enigel în şcoală, ştim şi care este soarta acestui mariaj. Numai căţelul speră ca găina va intra în cuşca lui toată viaţa.
Întrebarea este dacă găina poate face reclamaţie pentru viol sau nu, pentru că nu se aude strigănd după ajutor şi nici protestând la avansurile perversului. Ba mai mult se uită cu interes nedisimulat în cuşca acestuia invitîndu-l galeş din priviri să îi ofere o cafea. Deci după cum arată imaginile, nici o scuză pentru mai tărziu. Le dorim cuşcă de piatră, sau mă rog, coteţ dacă vor decide să locuiască la casele miresei.

Un comentariu:

  1. Gaina nu are cum sa intenteze proces. Nici vorba de viol. Este la mintea cocosului ca o gaina cu poalele in brau poate alerga mai repede decat un caine cu pantalonii in vine . Deci putea sa scape daca voia. A preferat sa se impiedice .

    RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating