vineri, 5 august 2011

O SOLUȚIE PENTRU VIITOARELE ALEGERI


A fost odată ca niciodată o măicuță care cere o audiență la maica stareță:
-        Care e problema fata mea,  întreabă maica stareță.
-        Pai care să fie, azi dimineață când m-ai trimis la oraș după cumpărături, la întoarcere, pe când traversam păduricea, doi bărbați m-au prins si m-au violat.
-        Vaaaaaai, spune maica stareță, săraca de tine.
-        Da, spune sora și acum am venit să mă sfătuiești ce să fac.
-        Păi eu zic sa mănânci o lămâie fără zahăr.
-        Ajută la ceva?Mă gândesc să nu fi rămas gravidă.
-        Nu știu dacă ajută la asta, dar în mod cert îți va dispare zâmbetul acesta de satisfacție de pe chip-răspunde maica stareță.
Ce legătură are acest banc cu românii? Păi are, că dacă nu găsește nimeni o soluție să facă sa dispară starea asta de greață de pe fața și din mintea românilor, greață provocată de toată clasa politică românească, de toți politicienii care s-au perindat și caută să se mențină sau să se întoarcă la putere, o să ajungem ca la viitoarele alegeri să meargă la vot doar hoții și violatorii, pentru că ei sunt singurii cărora le priește atmosfera actuală din România. Ei sunt singurii care vor vota cu oricare din partidele actuale, pentru că toate au condus la crearea acestui tărâm  de basm pentru hoți, trădători, criminali, violatori, pedofili, țepari, incapabili, analfabeți, inconștienți, iresponsabili, acestui mediu propice dezvoltării gunoaielor acestui focar de infecție  al unei Românii aflate în stare de putrefacție, din care puroaiele   corupției supurează prin toți porii. Din cauza asta oamenii nici nu mai ies din casă și nu vor mai ieși nici la alegeri, pentru că s-au săturat să voteze tot hoți, mincinoși, afaceriști, grupuri infracționale, interese de partid, trădători și găinari, care nu fac altceva decât să dezvolte afacerile de familie ale neamurilor și cumetrilor. Decât să se dea cu capul de pereți și să își taie singuri mâna cu care au pus ștampila, cum fac acum o parte din ei, rumunii  vor prefera să stea acasă , măcar vor fi taxați drept inconștienți, dar nu fraieri.
Nu știe nimeni cum putem face să le redăm românilor dorința, voința de a face ceva pentru ei, pentru copii lor, de a le reda măcar  speranța că se mai poate face ceva , de a-i scoate din starea asta de lehamite și dispreț, de vomă continuă de indiferență sinucigașă, de autoflagelare ? Dacă nu apare o soluție pentru scoaterea din această stare, Băsescu nici nu va mai avea nevoie de voturile celor din afară pentru a câștiga alegerile. Vor fi de ajuns neamurile cumătrului Mondialul. Și unde mai pui ca mai și primește bani pentru asta.
 Uniune Social Liberală, din nimic ai apărut, în nimic te vei întoarce, dacă nu pui nimic pe masă.
Importați câteva tone de lămâi măcar, să taie greața românilor.

2 comentarii:

  1. Pentru copiii mei, tot votez mereu. Degeaba!
    E periculoasa insa aceasta atitudine fata de opozitie. Serveste fara discutie puterii si Bastrutului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Victor,
    La acui atitudine te referi? A populatiei? Sunt de acord ca este paguboasa dar atata vreme cat nu li se ofera nimic , oamenii nu vor face nimic. Ce este mai periculos este ca cei care mai vad aceste semnale de alarma le taxeaza drept propaganda PDL-ista, nu semnale de alarma, si nu iau nici o masura, nu fac sondaje reale, nu incearca sa schimbe nimic. Discutam acuma o saptamana cu un domn deputat PNL, tanar, bine intentionat, care imi citise articolul ”perspective”. Foarte pe scurt mi-a spus ca nu crede ca am dreptate. Nu am avut timp sa aprofundam subiectul, eram curios sa vad unde crede ca am gresit, dar cred ca de fapt nu voia sa isi recunoasca in sine ca as avea dreptate.Asta este o greseala clasica a tuturor celor criticati, de a spune ca orice se spune rau sau negativ despre ei, este pornit din invidie,rea intentie si reprezinta o incercare de a destabiliza, fara a face o analiza obiectiva.

    RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating