duminică, 28 august 2011

URMASII LUI BASTUS

Cu ceva timp in urma, am primit pe mail un material legat de prezenta israeliana in muntii Bucegi, cu trimitere la prabusirea elicopterului si moartea tragica a militarilor israelieni si a pilotului roman Stefan Claudiu Dragnea.

Materialul la prima vedere parea o teorie destul de aventuroasa, dar puse cap la cap informatiile nu sunt chiar de neglijat.Este interesant de urmarit ce s-a intamplat dupa accidentul din Bucegi. Am sa redau materialul primit, apoi voi incerca sa comentez putin informatiile.

E greu să întrevezi toate dedesubturile politicii actuale, mai cu seamă de când viclenia este “virtutea” de bază a politicienilor. Se pare insă să fi existat mai multe motive pentru prezenţa militarilor israelieni în munţii Bucegi, după cum indică relatările oamenilor din acea zonă. Totul trebuia să rămână secret, dar ca urmare a prăbuşirii elicopterului israelian, afacerea a început să scârţâie, localnicii să vorbească, iar relatările lor se bucură acum de atenţia întregii ţări. Să le aflăm: Mereu ni se spune ca e bine ca armata romana e in Afganistan si Iraq pentru ca i se ofera sansa de a se antrena in conditii reale, de razboi. Si ca ar trebui sa fim fericiti pentru asta. Acelasi lucru nu e valabil si pentru Israel? S-a spus ca Israelul ar fi dorit sa se antreneze in Bucegi intrucat zona muntoasa de acolo seamana cu lantul muntos Elbruz din Iran cel care face granita comuna cu Afganistanul, situat la nord de Teheran, insa eu nu stiu de ce tind sa nu diger aceasta explicatie…Sa fim seriosi, cine isi pune in cap sa desfasoare operatiuni militare in zone precum cea din zona cuprinsa intre Cabana Pestera – Cabana Padina – Seaua Strunga – Coltii Tapului – Cabana Vf. Omu. unde nu gasesti un loc decent de aterizare cu elicopterul ?
Deci cat timp le-a trebuit salvamontistilor sa ajunga la locul accidentului, aproape 20 de ore? si asta in conditii de vara, urgenta maxima, ajutoare suplimentare? hai mai, nu ne luati de fraieri; n-or fi salvamontistii nostri cei mai grozavi din lume, dar nici babe in carje. Convingerea mea este ca au ajuns abia atunci cand au fost lasati sa ajunga…. Locul accidentului este “Coltii Tapului”, deasupra Poienii Gutanu, situata in partea vestica a Masivului Bucegi.
Cea mai apropiata localitate este Moeciu de Sus, iar accesul in Poiana Gutanu se face pe un drum de caruta, cu plecare din Simon, Bran. Martori din zona spun ca toata ziua intreaga zona cuprinsa intre Babele-Vf. Omu- Muntele Gaura a fost survolata de mai multe elicoptere militare, ba chiar au fost zarite echipe de militari care pareau ca pazesc ceva , mai ales in contextul in care un cioban care se afla pe la Seaua Strunga s-a plans ca nu a fost lasat sa treaca cu oile spre Padina de doi ” militari care aveau un aparat d-ala ce parca masura curentul..”.  Exact in acest areal se afla insa celebra “Gura de Rai”. E vorba despre o panta cu o suprafata
de aproximativ un kilometru patrat, unde se manifesta o anomalie magnetica atipica, dupa cum  o definesc specialistii, zona care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman. Insa in egala masura, aceasta zona de anomalie magnetica, face praf orice aparat electronic de genul celor de la bordul unui…elicopter… sursa Urban Iulian Înainte să uit: cine credeţi că se mai află taman acolo, în acea zonă extraordinară a României, în tabără organizată strict pe criterii religioase şi naţionale ? Citez: http://www.realitatea.net/elicopterul-israelian-sa-prabusit-langa-o-tabara-de-vara-evreiasca_725444.html “Cinci membri ai personalului taberei, purtând cămăşi cu inscripţii în ebraică şi două steaguri israeliene au venit marţi la locul unde s-a prăbuşit elicopterul. Shai Orny, adjunctul directorului filialei JDC în România a declarat, marţi, că directorul taberei şi-a dat seama că în accident sunt implicaţi israelieni, după ce a căutat informaţii pe Internet. “Imediat ce-am auzit, ne-am organizat, am făcut nişte sendvişuri şi nişte cafea israeliană fierbinte pentru echipele israeliene de salvare şi căutare”, a declarat acesta.
tabara evreiasca "de copii" Bucegi
Tabăra se află la aproximativ 15 kilometri de locul catastrofei, în care au murit şase militari israelieni şi unul român. Cotidianul citează autorităţile române, care au confirmat că toate cele şapte persoane aflate la bordul elicopterului de tip Sikorski au murit, la aproximativ 120 de kilometri de Bucureşti. “(Cei care au venit aici să ajute) sunt toţi evrei şi este foarte important pentru noi să facem tot ce putem pentru a fi de ajutor”, a declarat Orny, subliniind că una dintre misiunile JDC este să ofere ajutor umanitar în urma unor tragedii, prăbuşirea elicopterului fiind o astfel de ocazie, a adăugat acesta. Tabăra evreiască va utiliza prăbuşrea elicopterului în scopuri educaţionale, pentru a-i învăţa pe tinerii particanţi despre ajutarea altor persoane, în general, dar mai ales despre ajutarea “poporului Israelului”.  Pentru edificare pe mai departe, vedeti si “Gura de rai” din Bucegi – motivul prezenţei militarilor străini " Acesta este materialul si incercand sa aflu autorul, am dat peste mai multe bloguri si site-uri asa ca nu am putut afla care este cel de origine. De urmarit si materialul http://eufrosin.wordpress.com/2010/07/29/gura-de-rai-din-bucegi/ Tot despre accident si prezenta trupelor israeliene, varianta oficiala se poate citi pe http://www.focusblog.ro/
Ce mai aflam ? Cu o saptamana inainte de accident, un alt elicopter israelian a fost nevoit sa aterizeze fortat undeva in Dambovita.
Apoi, la o saptamana dupa accident, doua elicoptere similare celui cazut in Bucegi, tot cu personal israelian la bord, sunt nevoite sa aterizeze fortat undeva in Arges in zona localitatii Vulpesti. http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/2-elicoptere-israeliene-au-aterizat-de-urgenta-pe-un-camp-din-arges-video-195490.html
Si aici, ca si in Bucegi, romanii nu prea au avut acces.
A devenit Romania o tara in care israelienii se joaca de-a razboiul iar romanii nu mai au acces ?
Sau e vorba de altceva mult mai grav ?
Ce mai aflam imediat dupa accident ? Pai nici nu se uscase sangele celor decedati in accident si prietenii israelieni, indurerati ne anunta ca ..
De fapt acest anunt a fost facut in ziua in care cele doua elicoptere aterizau fortat in Vulpesti. Mai sa fie. Ciudata coincidenta. Dar mai ciudata este incapatanarea Israelienilor de a isi continua " antrenamentele " in Bucegi. Orice alta armata, ar fi scuipat in san ar fi spus un descantec apoi ar fi hotarat" locul asta nu e de noi, ne poarta ghinion .
Da, dar nu israelienii. De ce oare ? Nu cumva tocmai accidentul si incidentul le-au sporit
interesul  pentru zona Bucegilor si vor neaparat sa patrunda in tainele energiilor de sub
 Babe ? Ce spun autoritatile romane despre asta ? Le-a taiat popa limba ? Autoritatile romane nu stiu nimic nici despre cauzele accidentului, nici de ce nu au investigat ele accidentul care in paranteza fie spus,  s-a intamplat undeva in Romania parca, si a dus la decesul unui   pilot roman , nici ce cautau"copii aia israelieni prin zona " si lor li s-a dat voie sa "duca ceai pilotilor decedati " in vreme ce romanii erau goniti din zona, nici ce s-a intamplat cu cele doua elicoptere care au aterizat fortat, nici .. ce cauta israelienii prin tara noastra, ca pe mosia lor .
        Din cate se vede, Romania nu mai apartine urmasilor lui Gerula ci  urmasilor lui Bastos. Sarmana Romanie, Gradina a Maicii Domnului, cand vei scapa de blestemul tradarii ?Cand isi vor indrepta fii tai fata catre cinste si respectul inaintasilor ? GERULA, vino si ia-i pe toti urmasii nenorocitului care a muscat mana care l-a hranit !
POATE CA TOTUSI ZAMOLXES  VA AVEA GRIJA DE SECRETELE BUCEGILOR SI SI NU LE VA LAS PE MANA VENETICILOR
RECEPTIE!

16 comentarii:

  1. De cca.10 ani spun ca numai creatorii poporului primordial mai poate salva Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si care este poporul primordial ?
      am impresia ca nu ati aflat de ultimele descoperiri privind genealogia poporului roman

      Ștergere
  2. Patriotismul a devenit anacronic, dacă încerci să îţi aperi moşia eşti învinuit că eşti extremist, că te opui progresului, că nu eşti “European” că nu te adaptezi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare voi fi considerat "necivilzat" daca spun ca era sa mor de ras citind asemenea aiureli ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Necivilizat nu, doar cu un simt mai ridicat al umorului ..

      Ștergere
    2. Poate nu necivilizat. Insa erai chiar un geniu daca ne-ai fi spus c-ai fost acolo si n-ai descoperit nimic.

      Ștergere
  4. Probabil ca toti comentatorii au considerat ca articolul e o poveste de adormit copii, asa ca opiniile lor au fost sterse si a ramas doara parerea celui care a luat povestea in serios...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli , am lasat toate comentariile care erau formulate civilizat, indiferent de opinie .

      Ștergere
  5. sunt curios, poza este cu elicopterul prabusit?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu. Poza nu reprezinta un elicopter Sikorski de tipul celui prabusit in Bucegi, S70. Elementele de caroserie din poza in discutie, indica un alt tip de aeronava, ceva mai mic.
    Probabil poza a fost introdusa in text cu scop explicativ sau pt dramatizarea materialului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de fapt elicopterul prabusit este un aparat de tip CH - 53 ; o fortareata bine construita ; cele israeliene erau modernizate la superlativ cu cativa ani inainte ; deci : gata cu dezinformarile ! daca pana acum am ales sa ne tinem gura, nu a fost din prostie sau frica

      Ștergere
    2. ch - 53 : http://www.globalsecurity.org/military/systems/aircraft/h-53-pics.htm

      Ștergere
    3. ca sa lichefiezi parti din fuselajul unui CH-53, asa cum s-a intamplat in Bucegi, nu folosesti combustibil .... nici un criminal nu are voie sa mearga in zona sacra

      Ștergere
    4. Buna ziua,
      Se pare ca avem subiecte comune.
      Cum putem lua legatura?

      Ștergere
  7. poate ca distinsele eminente cenusii ( ar vrea ei :)) care pun aceste informatii pe seama ridicolului, ne pot explica formatiunile de piatra ( prelucrate in mod vizibil si nu de catre vant si apa ) din zona muntilor Buzaului

    RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating