duminică, 12 mai 2013

Fenomene ciudate la Craiova

Vineri, 10.05.2013 la Craiova a avut loc ceremonia deschiderii “Zilelor Mihai Viteazu”, în piaţa cu acelaşi nume din faţa prefecturii. La descărcarea fotografiilor luate la eveniment, am avut supriza să observ pe două dintre ele, luate în mulţime, o rază care cobora din cer până pe platoul din faţa Prefecturii. Menţionez că, aşa cum se poate observa, nu poate fi o rază dintre nori, pe un cer complet albastru, cerul fiind senin, aşa cum a observat toată lumea care a participat la aveniment. Aşa cum se vede din fotografii, raza coboară din cer trasând o lumină inexplicabilă  care parcă taie clădirea în două. În alte două fotografii luate cu ocazia aceluiaşi eveniment, către cădirea Prefecturii, pe acoperişul acesteia se observă foarte clar un glob de lumină. Menţionez că nu este vorba de nici un trucaj, fotografiile sunt autentice, pot fi verificate. Iluzie optică nu poate fi, sunt fotografii clare, reflexie a luminii, nu poate fi, raza venind de sus de deasupra acoperişului clădirii, neavând ce şi de unde reflecta, iar globul de lumină din a doua  fotografie fiind perfect rotund.  Priviţi două din  imaginile fotografiate:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Privind acuma la prima fotografie am sesizat că prima rază, prima fotografie coboară pe locul unde a fost prima oară statuia lui Mihai. Coincidenţă?
Menţionez că preluarea, copierea, prezentarea, duplicarea, postarea, popularizarea, reproducerea  acestor fotografii fără acordul autorului întră în conflict cu legea privind drepturile de autor şi de copyright  şi atrag după sine aplicarea prevederilor legii.
Neacsu Marin

Fenomene ciudate la Craiova

3 comentarii:

  1. Sterge , omule , obiesctivul aparatului de fotografiat ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar oare de ce, daca era lentila murdara, sau cu probleme, nu a iesit raza in toate fotografiile ?

      Ștergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating