vineri, 17 februarie 2012

Sanitarul Oajdea schimbă acvariul “en fanfare”


Celor care microbişti fiind au urmărit prima repriză dintre Steaua şi Twentee, le pot spune că au pierdut un eveniment de excepţie. Pe RTV la emisiunea lui Striblea s-a prezentat o ştire de senzaţie, pentru politichia de Dâmboviţa:PP – DD a devenit partid parlamentar. Să nu creadă cineva că am trecut la alegeri anticipate . Nu, nici vorbă. Marele eveniment a fost posibil datorită trecerii unui parlamentar  „independent” în rândul membrilor partidului poporului. Acuma, faptul în sine nu are nimic extraordinar, dar dacă ne uităm cine e persoana devine interesant şi dacă luăm în calcul faptul că a trecut la un partid care nu era încă reprezentat în Parlament, ştirea devine interesantă. Ce o face însă cu totul deosebită este intervenţia domnului Oajdea, eroul evenimentului,ca invitat al emisiunii. Cred că vi-l amintiţi pe domnul Oajdea, unul din foştii sanitari ai PDL, adică peştii aceia de acvariu care se ocupă cu întreţinerea curăţeniei în acvariu. Dânsul, alături de Canacheu, Toader, Vişan şi proaspătul ministru Petrescu erau scoşi mereu la înaintare de câte ori se făcea câte o gafă prin partid, sau guvernul şi partidul intrau în gura presei mogulilor şi cu o inconştienţă demnă de o cauză mai bună luau şuturi fără a clipi din ochi. Bineînţeles că  era de aşteptat ca pentru serviciile aduse, să fie recompensaţi. Domnul Toader  se ţine încă băţos, face afaceri pentru Roberta şi se bagă în seama de fiecare dată şi orice dobitocie ar spune este păstrat pentru că are pielea groasă şi ţine la tăvăleală. Domnul Petrescu a fost promovat ministru.Domnul Oajdea ceruse şi el primăria Iaşiului, dar nu a avut loc de Nichita. Şi atunci s-a răţoit la partid, a devenit dizident şi a plecat din partid. Devenise domnul independent  dar tot la primărie se gândea. Numai că, să candidezi independent nu ai nici o şansă, după cum chiar dânsul recunoaşte, aşa că trebuia să îşi găsească un partid care să îl susţină.  Şi după ce a studiat el mersul partidelor, a realizat că singura lui şansă să devină catindat este garnitura  PP-DD. De ce ? Pentru că era singurul partid care nu ridica pretenţii prea mari şi era gata să primească orice sanitar iar dacă mai era şi parlamentar, cu atât mai bine . Şi uite aşa s-a  legalizat căsătoria dintre Ojdea şi PP-DD, din care amândouă părţile câştigă : Oajdea devine candidat la primăria Iaşiului, iar PP-DD devine partid parlamentar. Bună afacere, mai ales pentru PP-DD care îşi va putea desemna observatori la viitoarele alegeri. Asta vizavi de urmările acestui eveniment politic.
Dar ce au pierdut cei care au urmărit meciul, a fost savoarea discuţiilor din studio, în care  numai cameramanii nu l-au luat peste picior pe domnul Oajdea, care primea toate ironiile senin, spunând “înţeleg ironia dumneavoastră “ . Stimaţi cititori, am înregistrat pentru posteritate discuţiile şi le pun la dispoziţia dumneavoastră, mai ales că meciul de fotbal nu a fost nici pe departe atât de frumos pe cât de savuroase au fost discuţiile. Nu am mai râs de mult aşa de sănătos. Dar bomboana pe colivă a pus-o nu domnul Oajdea, acest Luis de Funes al politici româneşti, cum spunea unul din invitaţi ci domnul Diaconescu, care cum s-a văzut cu un parlamentar în partid cum a început să stabilească strategia “grupului parlamentar “ al PP-DD. Asta a fost perla anului : DD vorbind despre grupul parlamentar al PP-DD. Imediat ce l-am auzit vorbind de grupul parlamentar al PP-DD mi l-am şi închipuit pe domnul Oajdea, votând la două mâini pentru toţi membri de partid şi am izbucnit în râs.
Vă las să savuraţi. Merită.
Oajdea - sanitarul

DD-si grupul sau parlamentar

2 comentarii:

  1. I-au surâs, în sfârşit, sorţii,
    fostul pedelist convins
    de-acum ţelul şi-a atins,
    putând să... dezgroape morţii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oajdea vrea la primarie
      si pentru candidatura
      este gata sa se-nscrie
      si pe-un drum prin .. aratura.

      Ștergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating