miercuri, 30 noiembrie 2011

Ponta si Antonescu la mana lui Felix

Boc face modificări în statutul partidului, dar uită să comunice datele la judecătorie aşa cum spune legea şi riscă desfiinţarea partidului. Ce declară când este prins cu raţa în gură ? Că nu are nici un ou în buzunar, deci nu e nici o problemă. Să nu uităm Boc este profesor de drept constituţional, de fapt expert în legi anticonstituţionale.
Ponta şi el absolvent de drept, copilul precoce al politicii româneşti, dă cu piciorul funcţiei de şef al Senatului din motive de copil supărat că Prostănacul nu l-a luat şi pe el la plimbare pe Wall Street să o ocupe şi el puţin şi că are pretenţii la jucăria lui. Ce declară când partidul şi USL rămân cu buza umflată din cauza ambiţiei lui de copil nematurizat ? Declară că nu e nici o pierdere, că e mai bine cu Blaga decât cu Geoană. Răspuns de copil de grădiniţă.
Acum, apare ştirea anului. Un student a înregistrat marca USL la OSIM. Ce înseamnă asta ? În termeni juridici, fără să ai multă pregătire juridică, înseamnă că studentul este singurul care poate folosi această siglă , că are drept de proprietate deci oricine ar vrea să o folosească, trebuie să aibă acceptul lui. Deci Uniune Social Liberală, chiar dacă a apărut înainte, din acest moment nu mai poate folosi această siglă fără acordul studentului. Asta înţeleg eu . Ce a  răspuns dă domnul Ponta?
"Bravo lui. S-a mişcat cu câteva zile înaintea noastră. Din punct de vedere politic, Uniunea Social Liberala, PSD + PNL si PC, este înscrisă conform legii partidelor politice. Nu cunosc ce poate însemna acest lucru din punct de vedere juridic, decât ceea ce am văzut in presa la dumneavoastră si ca orice jurist serios as vrea să văd anumite documente înainte de mă pronunţa. Din punct de vedere politic, însă, lucrurile sunt foarte clare. În afară de USL mai vine un surogat al domnului Oprea, cu cine  ştie ce reprezentanţi, dar nimic altceva"
Să nu cazi pe spate ?
1.       Din punct de vedere juridic, domnul Ponta, procurorul, nu ştie ce poate să însemne  acest lucru. Cum o fi terminat facultatea ? Dar bacalaureatul cum l-o fi luat ?
2.       Din punct de vedere politic însă, el ştie că nu ştiu cine a venit cu un surogat. De parcă ar avea vreo legătură gafa USL cu ceea ce a făcut domnul Oprea. Dar aşa a învăţat dânsul la şcoala de vară a PSD  când avea cravată roşie, că dacă eşti prins în offside  cu o problemă şi eşti întrebat ceva , să arunci pisica în ograda vecinului şi să dezgropi toţi  morţii pe care i-a îngropat duşmanul. Aşa vei abate atenţia celui ce te-a întrebat asupra altui subiect şi tu vei scăpa nevătămat.
Domnule Ponta, s-a prins toată lumea de şmecheriile astea şi de modul ăsta de a vorbi o oră fără să spuneţi nimic. Întrebarea este ce vă făceaţi dacă studentul acela care a înscris marca  USL la OSIM era unul din tinerii Smart care a absolvit tabăra de vară- toamnă a PDL şi vă cam interzicea să mai folosiţi sigla USL ? Cum vă înscriaţi în campania agricolă de primăvară? Dar pe buletinele de vot ce aţi fi scris ?
Bogdan Diaconu,vicepreşedinte PC spune că sigla  a fost înregistrată de un conservator, deci este "pe mâini bune". Daaaaaaaaaaaaa, de acord. De acum are şi PC cu ce şantaja pe cei doi mari fraieri din conducerea USL. Stau şi mă întreb cam câte posturi de senator sau de miniştri se vor negocia pe lângă sigla aia ? Dar ce ne facem, dacă Băsescu îi va oferi o bursă în America să zicem studentului acela, o bursă cu plata studiilor pe 50 de ani  cu viză cu tot pentru întreaga familie. Nu e aşa că domnul Ponta va studia legea să vadă ce înseamnă asta ?
 Oare cine conduce şi cine vrea să conducă ţara asta şi unde ?Păi nu ne-am trezi că domnul Ponta va preda ţara la cheie unui alt guvern străin cum a predat Senatul către PDL, apoi ne va spune că e mai bine aşa?  
Sau va uita să înscrie, să  verifice sau să semneze tratatele internaţionale, sau va semna în Blind spunând apoi că nu e nici o problemă, să se intereseze să vadă ce înseamnă asta din punct de vedere juridic.
Domnul Ponta, eu vă sugerez  să treceţi la răsturnat maşini, că vă riscaţi doar propria piele şi să lăsaţi ţara şi partidul pe alte mâini. Din punctul meu de vedere  Dumneavoastră spuneţi cum ar veni asta juridic şi politic.

2 comentarii:

  1. pdl- ul nu trebuie sa faca nimic, scot un procent bun la alegeri pe prostia gogomanilor din fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect. Bine spus. Daca mai face doua arestari sau trei, Basescu isi face planul. Ii mai trebuie un PNL-ist si un PSD-ist la colectie si are full.Sa vedem ce face cu Boc,, trebuie sa degajeze. Daca nu pleaca de buna voie, va urma la rand pentru a face loc doamne indiferent care va fi ea.

    RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating