sâmbătă, 8 ianuarie 2011

O TARA BLAGOSTEMATA

EXISTĂ ÎN LUMEA ASTA O ŢARA  ....
 
 
 
  Există în lumea asta o ţara pe care Cel de Sus a blagoslovit-o si blestemat-o în acelaşi timp .
 
  A blagoslovit-o cu bogăţii diverse  şi să nu-i lipsesca nimic.Ape, păduri, râuri, mare, câmpii, dealuri, sare, aur, petrol, cărbune, minereuri, ape termale, ape minerale, câmpuri energetice.
  Cineva a blestemat-o să fie veşnic călcată de duşmani invidioşi  care să râvnească  la bogăţiile ei şi să i le fure. 
  - imperiul roman după cucerirea Daciei până la retragerea Aureliana a supravieţuit exclusiv pe bază bogăţiilor supte din acest pământ 
   - imperiul Otoman a supt  bogăţiile pământului prin peschesurile şi tributurile cerute şi primite sub ameninţarea sabiei.
  - imperiul autro ungar a supt aurul munţilor umplând palatele şi visteriile tronurilor, grofilor  plini de fumuri şi aere. 
  - Germania Hitleristă s-a menţinut 5 ani în război datorită petrolului şi grânelor româneşti, fără de care nu ar fi reuşit să treacă nici în Austria. 
  - Europa de azi, în criză economico- financiară  şi de resurse, pune piciorul pe gâtul acestei ţări făcând experimente  de exterminare biologică, politică şi economică prin "codex alimentarius”, prin girul dat unei clase politice care nu ştie altceva decât să sugă şi ea cât poate de la cel ce îmbolnăvit, stresat, umilit, dispreţuit, jegmanit, dezumanizat, nu mai are putere decât să săra de la balcon în faţă celor ce privesc indiferenţi şi se dau la o parte să nu se murdărească  de sângele nevinovat, prin împrumuturi care înrobesc ţara şi o fac datoare pe generaţii şi generaţii, până se va pierde conştiinţă de neam şi vom deveni prin definiţie o" ţara datoare Europei” sursă permanenţă şi gratuită de existenţa pentru cei care nu au fost la fel de blagostemati că noi.  
  
        A blagoslovit-o cu oameni destepţi, cu minte ageră, înţelepţi şi iubitori de moşie, talentaţi.
        Cineva a  blestemat-o ca aceşti oameni destepţi să umple cancelariile, academiile , institutele de cercetare,  ale altor ţări pentru că în ţara lor  nu li se recunosc meritele şi nu li se da respectul  cuvenit. Dimitrie Cantemir, Tudor Vladimirescu, Al Ioan Cuza , Nicolae Bălcescu, Henri Coandă , Constantin Brâncuşi, Aurel Vlaicu, Traian Vuia  şi câţi alţii de care nu ştim,  care împânzesc şi acuma istoria altor neamuri  şi dezvoltă tehnologii sofisticate pentru că în ţara asta BLAGOSTEMATA  nu au loc. Ne pleacă doctorii, ne pleacă inginerii, profesorii, oameni a căror valoare nu este necesară şi recunoscută de o conducere care are nevoie de a€œoameni cu mintea odihnita” pentru a fi uşor de manevrat, prostit, adormit şi manipulat.
 
         A blagoslovit-o cu o spiritualitate şi o moştenire genetică de care aproape că e inconştientă, fiind nu numai printre primele în ceea ce priveşte trecutul dar şi prima în ceea ce priveşte viitorul. A blagoslovit-o cu  prima scriere cunoscută în lume, Tablitele de la Tartaria, cu primele urme de civilizaţie  cu o spiritualitate superioară şi înţelepţi nu ai neamului  ci şi ai omenirii.
          Cineva  blestemat-o că acestti oameni şi aceste valori să stea îngropate în neştiinţă, ascunse , furate, "pierdute” iar urmaşii lor să le ignore, să ne neglijeze, să nu ştie unde le sunt rădăcinile. Istoria Daciei, toate cărţile istoricilor antichităţii despre Dacia  sunt că din întâmplare " disparute” Nu se găsesc pe nicăieri. Tablitele de la Tartaria, dispărute, Tezaurele României, luate şi " pierdute”. Câţi mai vorbesc astăzi de Zamolxes, câţi mai vorbesc despre mesajele de dincolo de istorie ? Câte un amator bolnav de dragoste de ţara, mai scoate la iveală pe ici pe colo http://romaniamegalitica.blogspot.com/ câte o informaţie despre moşii şi strămoşii neamului, dar cine să îl bage în seamă? E ordin să se aleagă praful. 
 
          A blagoslovit-o cu oameni viteji, aprigi luptători, gata să moară cu dinţii înfipţi în gâtul duşmanului fără teamă de moarte , obişnuiţi să plece la luptă cântând şi să înfrunte duşmanul cu pieptul dezgolit,  aruncându-se în focul luptei că într-o baie de lapte şi miere. 
     Cineva  blestemat-o să nu îşi cunoască adevăraţii duşmani, să fie propriul sau duşman şi să nu ştie niciodată pe cine să se bazeze, să se lupte cu fraţii, să îşi înjunghie pe la spate prietenii, să îşi omoare conducătorii, să fie în permanenţă stare de alertă şi să sufere şi să stea în nemişcare  atunci când biciul conducătorilor săi îi sfâşie spinarea. 
 
        A blagoslovit-o să fie Raiul pe pământ, Grădină Maicii Domnului, locul renaşterii spirituale a Omenirii. Aşa spun alţii. 
        Cineva  a blestemat-o să fie batjocorită de cei ce ar trebui să îi împlinească menirea , locuitori ai pământurilor sfinte  şi care în loc să o protejeze, o batjocoresc, o călca în picioare, o vând, o înrobesc, nepasandu-le ce este sau ce va fi după ei. 
   Există în lumea asta o ţara pe care Dumnezeu a blagoslovit-o, iar oamenii şi-au bătut joc de ceea ce Dumnezeu le-a dat. Şi de aceea Dumnezeu a blestemat această ţara să fie locuită de noi, să plângem şi să ne batem joc de noi printre lacrimi şi strigăte de durere,să vedem durerea aproapelui şi să întoarcem capul, să ne batem joc de durerea altuia şi să nu o credem şi să nu fim crezuţi nici noi când ne strigăm durerea.Să ne batjocorească toţi dar cel mai mult să ne batjocorească cel de lângă noi pe care l-am crescut şi hrănit cu sudoarea şi sângele nostru. Din Grădină  Maicii Domnului au plecat oamenii, a mai rămas şarpele.    
  
 Există în lumea asta o ţara BLAGOSTEMATA de Dumnezeu şi de oameni, numită de alţii Grădină Maicii Domnului-România.  
 
 
 
 

2 comentarii:

  1. Iti multumesc, si ma simt onorat!
    _____________
    Romania megalitica,
    ( http://romaniamegalitica.blogspot.com/) ,
    este sufletul meu geaman!

    RăspundețiȘtergere
  2. Divide et impera ! In acest mod suntem controlati si de aceea ajung numai specimene bune in conducerea tarii.

    RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating