joi, 18 august 2011

De la Dolce&Gabbana la Nota 11.


După atâta scandal legat de rochiile, genţile şi pantofii miniştersei(pardon,am vrut să spun ministresei) cu nume de catastrofă troiană, hai să vedem cum se prezintă aleşii locali în vizită pe şantierele din subordine. Azi după amiază, după participarea la festivitatea de primire a scorpionilor în Craiova, unde a avut ocazia să mai dea o mână tovărăşească cu şeful de partid, domnul Antonie Solomon, primarele Craiovei a dat un tur de orizon pe şantierul de la KM 0 unde au început deja să se ridice schelele pilonilor viitorului pasaj suprateran care vrea să decongestioneze o intersecţie şi un traseu care nu ridica mari probleme în trecut. Dar, ordinul e ordin , ambâţul ambâţ şi dacă trebuie, trebuie. Cum spuneam, toaşul primar a purces la vizitarea şantierului, în ţinută lejeră, discutând între două seminţe traseul viitorului drum al oaselor cu câţiva subordonaţi . Cum stăm la capitolul îndeplinirea planului nu ştiu, dar discuţiile erau amicale. Nu cred că va interesa pe cineva dacă tricoul domnului primar era de firmă sau nu, sau câţi euro ar costa pantofii, dar eu sunt curios doar să ştiu dacă spărgea seminţe de dovleac sau de floarea soarelui, şi dacă erau bulgăreşti sau locale şi ce firmă , JIJI sau Nr.11. În rest toate bune, trebuie totuşi recunoscut faptul că de când a primit liber la fotoliul primăriei, a început să se mai schimbe câte ceva prin zonă, ba nişte stâlpi revopsiţi, ba un şantier revigorat. Nu ar trebui să mire pe nimeni dacă va câştiga alegerile locale din nou, indiferent pentru sau din partea cărui partid ar candida. UNPR a făcut o investiţie bună pentru că Solomon ştie cum să adune voturi. Nici el nu va ieşi în pierdere din această afacere, pentru că atâta vreme cât e în relaţii bune cu cei aflaţi la volan, nu i se poate întâmpla nimic rău.
Iată două mâini care se spală bine una pe alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating