duminică, 8 iulie 2012

PP-DD lepădarea de sine

O imagine emblematică pentru OTV- Magda Ciumac
Sâmbătă seară Dan Diaconescu și fidelul său scutier  care n nu  i iese n niciodată din  cc cuvântul maestrului îl nominalizez aici  pe Condurățeanu, s-au gândit cum să facă ei să întoarcă foaia spre tătuca, acum că fiecare vot îi va fi necesar la referendum și au pus-o de un consult, nu psihiatric, ci popular.
Ca să nu se dezică și să nu creadă lumea că ceea ce văd e adevărat, au pus o întrebare pe ecran, dacă e bine să rămână Băsescu președinte și  au dat drumul la ”cititul mesajelor” și numărarea voturilor. Rezultatul a fost surprinzător numai pentru cei care chiar credeau în balivernele și minciunile lui DD. Citirea mesajelor ”populației” ca și afișarea votului, arăta că populația vrea să rămână cu Băsescu. Eu nu mă mir, să se mire cei care s-au lăsat prostiți de ”ura neâmpăcată ” a lui DD față de Băsescu. Era interesant însă și hilar dialogul dintre DD și C Condrățeanu:
”-DD: Ia uite domne ce spune ăsta aici, că trebuie să votăm cu Băsescu, ca să câștige Antonescu cu un procent mai mic, să se sperie și el.
DC: Da d domnule p președinte ia uite cum gândește o omul, domnule a are dreptate în felul lui.
DD: Bine domnule, dar cum să  îl votez eu pe Băsescu, un hoț, eu care am luptat și lupt împotriva hoților?
DC: Păi d domnule președinte, dar și ceilalți sunt tot hoți, așa că nu e nici o problemă:
DD: Da domnule, ai dreptate și dumneata. Vezi domnule cât de profund e omul de jos, telespectatorul nostru ? Au dreptate domnule!”
Și uite așa, fără a spune că el îl sprijină pe Băsescu, cel care l-a băgat la pușcărie dar l-a și scos, fără să recunoască că de fapt este omul acestuia, domnul DD a mai pus pe ecran o farsă marca Fătu și îi convinge pas cu pas pe cei care încă mai cred că el este antibăsist convins, să îl voteze pe Băsescu ”numai așa, ca să moară Antonescu de necaz”. Asta da manipulare. Mulți o să spună că nu are nici o șansă, că românul nu e atât de prost încât să cadă în această plasă. Dacă ne uităm însă la segmentul de populație căreia i se adresează OTV, la genul de programe cu care a rupt gura târgului, la comentariile și intervenienții on line, nimic nu este de mirare. Să ne amintim de discursul memorabil al fanului PP-DD care cerea morților să pună osul la treabă ca ”să pună țara la pământ” . Cine pierde nopțile pentru a o vedea pe Magda Ciumac sau bălăcărelile Oanei Zăvoranu ba cu Pepe, ba cu propria mamă, ba cu vrăjitoarele,poate înghiți orice. Dar să fii atât de lipsit de personalitate încât să înghiți justificarea  că votându-l pe Băsescu scapi de el, este chiar culmea prostiei. Dacă nici acum cei care l-au votat pe Diaconescu pe considerentul că luptă împotriva lui Băsescu și a hoților nu pricep că totul este gargară și abureală de doi bani, atunci nu se mai fac bine niciodată, sunt masochiști sau nu îi interesează, au votat PP-DD cu gândul la cei 20000 euro.
Pentru cei cu capul pe umeri, DD și-a dat masca jos.

3 comentarii:

  1. Un presedinte care isi minte poporul......cu scuzele de rigoare, poate fi iertat, dar un comandant suprem care isi minte Armata.....trebuie condamnat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amandoi mewrita o plimbare prin fata Curtii Martiale .

      Ștergere
    2. Și-apoi, o binemeritată VACANȚĂ în șort cu dungi de zebră
      pe plaja de la POARTA ALBĂ sau RAHOVA că-i mai aproape !!!

      Ștergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating