marți, 25 iunie 2013

Săptămâna certurilor

 broaste se cearta      


Săptămâna care se încheie este marcată de certuri în familie.
Ceartă cu ochi vineţi
Un „manager” cu nume de Prodan,  crezându-se cocoş îşi snopeşte în bătaie puicuţa, cloşca  cu ouă de aur care scotea bani din cântat pe partitura lui. Probabil puicuţa, Alexandra după numele ei, o fi întrebat cam câţi bani ies din cântările ei şi cum se face  că ea cântă şi el se îmbogăţeşte. Fetele astea nu învaţă de loc. Nu se uită şi ele  la actualitatea politică, la programele de ştiri, cântăreţele astea trăiesc într-o lume ruptă de realitate, ele văd numai spectacole, fani, blitzuri, can-can, costume sumare şi play-back. Nu văd ce se întâmplă cu cei care cer socoteală. Păi dacă se uitau şi la alte programe în afară de taraf, şi MTV, vedeau ce s-a întâmplat cu Chiliman, Ghişe, SRS, ca să nu mai spun de alte cazuri mai puţin celebre. Interesant este că după ce managerul i-a încondeiat ochişorii, puicuţa apare pe post şi spune cu guriţa ei cea lovită că îl iartă, că ea nu vrea ca el să facă puşcărie, că aşa e ea, mai prostuţă. Domnule o admir pe fata asta. Măcar are curajul să spună că e proastă. Păi românaşii noştri primesc de 23 de ani şuturi prin toate cotloanele  de la preşedinţi şi guverne de nu mai au nici dinţi în gură, au ochii tumefiaţi mai ceva ca Bute după meciul cu Froch, dar nu ţi-ar recunoaşte unul că e fraier sau masochist. Românul e mândru.
Ceartă cu scrisori
Crin se ceartă cu acela mic. Sau ăla mic se ceartă cu Crin, nici eu nu ştiu care pe care, că amândoi sunt la fel de blegi în faţa  lui Ponta.  Iniţial s-au certat oamenii lui Ponta cu oamenii lui Crin în Parlament pe tema referendumului lui Băsescu. Unii au votat hăis, iar ceilalţi cea. A rămas Cea, cu un vot mai mult decât hăis. Nu vreau să fiu în pielea celor din clanul Hăis care nu au fost în sală la momentul votului. Interesant este că după aceea, când s-a strigat darul în faţa camerelor de luat vederi, şeful de atelaj, Victoraş a spus că a fost o scăpare,  s-a întâmplat aşa pentru că au lipsit şi el şi Crin din şedinţă şi mânjii au zburdat de capul lor, nestruniţi de nimeni. Deci când parlamentarii votează cum le dictează conşţiinţa sau propriile interese, este o greşeală, de obicei ei votează cum li se spune. Păi atunci mă întreb de ce am votat noi sau de ce mai merg parlamentarii la serviciu? Să stea acasă, fără diurne, fără sume forfetare, fără chirii în Bucureşti, şi să voteze de acasă prin chat sau facebook.Doamne, câţi bani am economisi.
În fine să revenim la cearta noastră. Ăla mic, Daniel, probabil direcţionat de ăl bătrân, Felix, se ia de ăl visător, Crin, cum că scârţâie căruţa şi nu e bine. Ba mai aduce drept argument şi o scrisoare trimisă lui Antonescu prin martie, la care încă nu a primit răspuns. Crin se jură că nu fură, că nu a primit scrisoarea că i s-a mai întâmplat să nu primească una de la preşedinte aşa că o să reprivatizeze poşta românească, după metoda Fenechiu GFR. Acum, stau şi mă întreb, oamenii ăştia vorbesc numai prin scrisori? Păi dacă scârţâia ceva de prin martie, ce a făcut Dănuţ de nu i-a spus lui Crin la ureche că i-am văzut de nu ţin minte câte ori shoulder by shoulder cu diferite ocazii? Probabil că i-a fost ruşine. Oricum, e de ţinut minte metoda. O să îi scriu  o scrisoare nevestii, i-o trimit prin mail, că tot nu îl deschide  şi peste 3 luni îi dau două palme şi divorţez, că nu mi-a răspuns la scrisoare, că relaţia noastră scârţâie de 3 luni şi ea nu mi-a răspuns la scrisoare. Până atunci, o să vorbim despre orice, numai despre asta nu.
Acum, dacă Crin se ceartă cu Felix prin ăla mic, adio Antene, adio campanie pentru prezidenţiale, adio Cotroceni. Bine, că şi aşa nu avea nici o şansă, dar dacă nici antenele nu îl mai sprijină pe Crin, e chiar fiul ploii. Stau şi mă întreb dacă nu cumva ăsta e preţul pe care trebuie să îl plătească Felix, ca să scape de procesul cu RDS. Cine ştieeeeeeeeeeeeee!!!
Ceartă cu înjurături
Dacă tot vorbim de RDS, hop şi nea Mitică de la Ligă, Boier Dragomir, paharnicul, ăla cu sifonăria. După încurcătura cu RDS, oracolul din Bălceşti, se trezi cu un proces în care nu mai este martor sifonar ci inculpat direct, împreună cu Naşul Sandu, sub învinuirea că ar fi indus în eroare pe cei ce au votat dezafilierea Craiovei. Situaţia e groasă, capetele de acuzare se înmulţesc iar Mitică se gândi el cum să scape de acuzaţii, aşa că la prima şedinţă a Federaţiei, Boier Dragomir a sărit la gâtul lui Naşu, spunându-i – conform declaraţiilor lui Mititelu care se jură că nu minte- că e „o curvă ordinară ” şi din cauza lui îşi pierde el proprietăţile, că vezi Doamne, a nenorocit un club de fotbal şi întreg fotbalul românesc. Acum cine vrea să creadă în cuvintele lui Dragomir, nu are decât. Nu că Naşu ar fi fecioară, dar nici Corleone nu e uşă de biserică şi dacă el crede că păcăleşte pe cineva cu ieşirile astea de virgină deflorată nu are decât să încerce. Atenţie oameni din fotbal, la fel de imaculaţi ca şi Corleone, atenţie la Pană de Vultur, Corleone e în stare să toarne TOT şi să devină martor din inculpat, aşa cum dincolo ar putea deveni inculpat din martor.  Gurile rele spun că nu ar fi prima oară. Deci, cearta dintre Naşu şi Corleone este pentru cei care nu mai au în ce să creadă.Nu ar fi exclus ca cei doi din dorinţa de a scăpa de învinuirea că i-au dezinformat pe ceilalţi, să vină cu probe irefutabile cum că şi ceilalţi  au acţionat în cunoştinţă de cauză şi nu sunt tocmai nevinovaţi. Sau deja ceilaţi au sifonat ei primii ca să scape? Mare e corupţia în fotbalul românesc !
Divorţ fără ceartă
Lumea politică şi cea mondenă au comentat timp de 3 zile, conform zicalei, divorţul Cocoşului de Elena a lui Udrea. Acum a lu Udrea e impropriu spus, pentru că nici nu se mai ştie a cui este sau a fost, că nu prea avem detalii privind părinţii. Doar Medelin Voicu a avut tupeu să spună că e co-etnic cu ea, în rest, i-au dispărut şi colegii de facultate, ca Elenei lu Petrescu, şi cei de colegii. De fapt colegiile le-a făcut, Nea Oprică a trecut-o pe listă dar prezenţă la cursuri mai beşeaua.  
În fine făcu ea ce făcu şi divorţă de Cocoş. Fără, scandal, fără ceartă, fără „curvă ordinară”, fără scrisori găsite de cetăţeanul turmentat. Aţi văzut domnilor din politică şi fotbal cum se despart oamenii adevăraţi? Elegant, discret, aşa cum s-au luat, fără a avea nici o treabă unul cu altul. Nu ştiu la partaj cum o fi, că Elena parcă avea de achitat nişte milioane de euro pe la nişte bănci, o fi scăpat săraca de belea? A rămas săraca în fundul gol, of of of şi vai vai vai. Nu zic, unii cică nu ar fi rău, dar eu zic că tot nu se cade. Dar nu îi port eu de grijă, are cine,  însă se întâmplă în ţara asta este magie curată. Udrea divorţează şi Băsescu apare fără verighetă, de sar televizuinile în sus. Cum vine asta ? Nu cumva s-a pus de un divorţ discret şi prin Cotroceni şi nu ştim noi ? Te trezeşti mâine poimâine cu un partid mic-mic născut din Traian şi Elena sau cu  Udrea preşedinte şi Traian consort prezidenţial. Am zis consort? Ptiu drace, am vrut să spun consilier. Dar oare se mai uită ea la el după ce a ajuns preşedinte? Că uite nici la Cocoş nu se mai uită după ce s-a ajuns în politică, cică nu mai au timp unul de altul.  A uitat când privea de la etajul 2  Muzeul Militar.  
Ceartă cu gloanţe
Ruşii se “ceartă cu Moldovenii pe Transnistria. Tiraspolul a deveni din nou subiect de ” studiu” pentru muscali. Apropierea Moldovei de NATO şi UE nu este de loc pe placul ursului şi aceste îşi arată colţii din nou deşi se părea că subiectul nu mai este interesant la Moscova. Uite aşa, Moldova nu va mânca Hamburgeri ci va rumega în continuare Moscoveri de care ar trebui sa fie sătulă. Să fie aceast nou scandal urmare a “coincidenţei” vizitei şefilor celor două servicii secrete de săptămâna trecută în România? Oare să nu se fi înţeles? Sau, s-au înţeles? Lumea vorbeşte că dacă vom avea o Moldovă unită,  va trebui să ne mulţumim cu o Românie desfiinţată.Nimic nu se face pe degeaba. Nici nu mai ştii ce să âţi doreşti, dar eu ştiu un lucru: NIMENI NU VA FI DE ACORD CU O ROMÂNIE MARE, ÎNTRE GRANIŢELE VECII DACII SAU CU TOATE TERITORIILE ROMÂNEŞTI ALIPITE. Aşa că aveţi grijă ce vă doriţi. Şi ăsta poate fi un subiect de ceartă.
Bonus:  În Israel, dacă esti la toaletă şi strigi ceva, eşti împuşcat . Trebuie să te uşurezi în tăcere, să nu trezeşti  agenţii serviciilor secrete. Iar când duci mâna la şliţ sau la cureaua pantalonilor, trebuie să spui că ai de gând să scoţi altceva în afară de o armă letală. Aşa s-a întâmplat recent  când un cetăţean israelian a fost ucis pentru că a strigat Allah Akbar într-o toaletă lângă Zidul Plângerii iar agentul Mossad l-a ucis pentru că a crezut că vrea să scoată o armă. Nu arma l-a supărat pe individ, ci strigătul .. dar ce să spună şi el ? Dă vina pe umflătura din hainele decedatului.
Concluzie : să nu încerci niciodată să arăţi unui agent al serviciilor de securitate israeliene cât de mare e Allah, că îţi arată el cât de scurtă îţi este viaţa.
Săptămâna certurilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating