marți, 30 octombrie 2012

Gelu Vişan nu exclude o eventuală colaborare PP-DD = PDL după alegeri



Marţi 30.10.2012 PP-DD şi-a depus  candidaturile pentru Senat şi Camera Deputaţilor pe judeţul Dolj. Anunţată iniţial la ora 13.30 activitatea a fost ulterior amânată pentru ora 16. La ora 16 însă la prefectură erau numai ziariştii, fostul primar Solomon şi încă câţiva candidaţi fără  anvergură. Între timp s-a anunţat că activitatea iarăşi se amână pentru ora 17. Ce pot să spun, începutul era promiţător. Cei care se lăsau aşteptaţi erau domnii Cilibiu şi Neţoiu care veneau de la Bucureşti. Probabil domnul Neţoiu a oprit la una mică la  Cerbu sau a dat pe la stadion să îşi caute jucătorii vânduţi lui Dinamo. Între timp şi-a făcut apariţia domnul Gelu Vişan cel care acum două zile nega intrarea sa în partidul caracaleanului. Bine dispus a glumit cu câţiva cunoscuţi în aşteptarea şefilor Cilibiu şi Neţoiu.
Până la urmă au apărut şi cei doi, s-au dus cu toată trupa la BEJ după care au urmat scurte alocuţiuni. Am reţinut tonul domnului Vişan care tocmai retras din PDL a continuat tirada la adresa foştilor colegi de partid care s-au înfruptat din banii publici. Ca de obicei, „aşa cum stă bine unui politician”, domnul Vişan s-a ferit să facă nominalizări a vorbit la modul general în ceea ce privea subiecţii, dar a fost  foarte clar în ceea ce priveşte acuzele. În felul acesta nu poate nimeni să îi reproşeze nimic. La un eventual reproş el poate spune că  s-a referit la cu totul altcineva. Dar a recunoscut şi faptul că răsplata pentru cei ce joacă rolul de sanitari ai partidului şi apar la tv pentru a curăţa mizeria partidului primesc drept recompensă un şut în partea dorsală pe când ceilalţi care au stat în tranşee, sau mai bine zis în buncăr, sunt feriţi de primejdii. Dacă ar fi citit ce spuneam eu acum un an, ar fi ştiut ceva mai devreme ce îl aşteaptă. Vişan s-a legat de cei  „care făceau bani pe spatele unor fraieri ca mine care ieşeau la televizor şi se băteau pentru partid. Cred că unul din motivele principale ale plecării mele din PDL este şi acesta. Cine vede, să înveţe! Dacă sari să îţi aperi partidul din care faci parte eşti dat la o parte pentru că nu stai să îţi numeri bănuţii.”
Continuarea aici :
Gelu Vişan nu exclude o eventuală colaborare PP-DD = PDL după alegeri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating