marți, 29 decembrie 2020

Infractori periculosi

Atentie marita,

Ieri noapte, in Craiova au fost semnalate numeroase tentative de intrari prin efractie.Infractori in varsta,(probabil pensionari nesimtiti), imbracati in rosu(membrii ai vestitului clan Ciunga rosie, cu siguranta), au intrat in casele oamenilor prin diverse metode. Pagubasii nu au reclamat inca faptele deoarece nu au reusit sa stabileasca daca le lipseste ceva din casa. Cel mai periculos fapt insa, este ca infractorii nu purtau masca putand fi astfel recunoscuti de pagubasi mai ales ca purtau toti o caciulita rosie ( nu stim inca daca aceeasi) si barba alba, semn cert ca actionau in aceeasi banda. Politia face cercetari in cauza, urmand a se stabili pagubele si identifica faptuitorii.

In acest moment ministerul public s-a autosesizat si desfasoara cercetarea fiind deschis un dosar in REM. Toti cei care s-au confruntat cu o situatie asemanatoare sau detin detalii prind activitatea infractionala a grupului, sunt rugati sa o contacteze pe doamna Turcanu, la ministerul muncii, deoarece se pare ca faptasii nu aveau nici protectia muncii facuta si nici aviz de lucru la inaltime astfel incat faptuitorii vor fi cercetati in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

Infractori periculosi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating