joi, 9 iunie 2011

CASTRAŢI-I

Domnul Popoviciu, acest pompier de serviciu al PDL alături de Canacheu şi Tălmăceanu, nu are numai sarcini de a scoate castanele PDL din foc, mai nou are şi iniţiative. Probabil i s-a promis un costum nou sau măcar mănuşi de azbest, ca să nu fie confundat mai nou cu cei ce îşi dau foc de „dragul” puterii, dar i s-a condiţionat costumul ignifug  de oarece iniţiative parlamentare. Şi atunci după îndelungi reflectări a găsit domeniul în care e specialist şi a propus o lege pentru castrarea pedofililor. Nu am nimic împotriva pedepsirii celor ce fac astfel de fapte, dar să vii tu ditamai alesul cu idei precum castrarea chimică a unor oameni în plin secol 21, parcă depăşeşte anumite limite.

Păi bine domnule Popoviciu, până acuma unde aţi fost ?

Unde aţi fost cănd guvernul Boc şi ceilalti colegi de partid au siluit in grup Constituţia României, încălcând legi sau scoţând altele care s-au proptit libidinos în biata legislaţie pentru a da naştere unor aberaţii aidoma cu chipul şi trăsăturile violatorilor ? Ce putea să nască dintr-un viol în care nu se mai ştie cine e tatăl ?Legi handicapate, după chipul şi asemănarea părinţilor. Pe aceştia când îi castrăm domnule Popoviciu ?

Unde aţi fost cănd aceaasi şlehată de violatori a lovit în viaţa şi viitorul copiilor, luându-le alocaţiile, reducandu-le raţia de lapte, luându-le chiar şi dreptul de a fi crescuţi şi educaţi de proprii părinţi, printr-o lege care îi dă de ales mamei să stea lângă copil sau să îşi piardă serviciul ? Pe aceşti violatori ai drepturilor copiilor când ăi castrăm domnule Popoviciu ?

Unde aţi fost când legea învăţămâmtului a fost violată sălbatic, fără ca măcar cei ce desfăşoară actul educaţional pentru aceiaşi copii în apărarea cărora pretindeţi că săriţi acuma, să fie întrebaţi sau consultaţi, fără să vă pese  de părerile lor ? Pe ministrul Învăţământului şi toţi cei ce au violat în grup dreptul la educaţie al copiilor, când îi castrăm domnule Popoviciu ?

Unde aţi fost când s-a luat măsura desfiinţării unor şcoli rurale, lăsând copii fără posibilitatea de a urma cursurile în localităţile de domiciliu, trimiţându-i pe jos kilometri întregi, iarna prin ger şi viscol, numai pentru ca sunteţi incapabili să construiţi şi toate măsurile luate au fost de desfiinţare, demolare, distrugere. Nu am auziz nicăieri  in realizările  dumneavoastră cuvintele refacere, construire, renovare, îmbunătăţire, exceptând patinoarele şi sălile de sport ale firmelor PDL. Pe aceşti contructori –distrugători ai scolilor româneşti când îi castăm domnule Popoviciu ?

Unde aţi fost când colegii dumneavoastră de partid, votau  cu bucurie distrugerea sistemului sanitar luând  copiilor dreptul de a fi trataţi, obligăndu-i să se trateze cu leacuri băbeşti, sau de loc, pentru că părinţii lor nu mai au posibilitatea să îi transporte la zeci de km pentru consult, pentru că nu mai au bani să cumpere medicamente, pentru ca nu mai au bani să plătească consultaţia? Pe aceşti pedofili, violatori ai dreptului  la viaţă şi sănătate al copiilor când ii castrăm domnule Popoviciu ?

Unde aţi fost când Domnul Băsescu lovea un copil e adevărat, nu cu pumnul, aşa cum a jurat pe biblie, dar l-a lovit, în calitatea de preşedinte al tuturor copiilor din ţara asta şi lovindu-l pe acel copil „care cine ştie, o fi făcut el ceva, nu ştiu, să întreb staful”a lovit toţi copii  care veneau la el cu speranţă. Pentru acea speranţă retezată scrurt, cu dosul palmei, aşa ca pe vapor, cine trebuie castrat domnule Popoviciu ?

Ce spuneţi domnule Popoviciu, drepturile acestor copii cănd le apăraţi şi când îi castrăm pe vinovaţi? Dacă veţi include în proiectul dumneavoastră de lege  aceste aspecte, voi vota cu plăcere, într-un eventual referendul, proiectul dumneavaostră.

Dacă nu domnule Popoviciu, vă garantez că atît eu căt şi 80% din români, la viitoarele alegeri, in numele copiilor violaţi de legile dumneavoastră, luandu-va dreptul de a mai crea aberaţii legislative, luandu-vă puterea pe care aţi folosit-o discreţionar, luându-vă capacitatea de a mai hotărâ vreodată destinele acestor copii, VĂ VOM CASTRA POLITIC !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating