luni, 18 iulie 2011

MORĂRIŢA CU FUIORU ŞI MORARU CU HUNORU


Moara justiţiei macină aere .

Este incredibil cât de prompt se autosesizează CSM-ul  când e vorba de onoarea judecătorilor , siguranţa şi integritatea actului de justiţie. Mai că îmi vine să plâng , sau să mă plâng, dar nu am cui. Că eu degeaba mă plâng, nu mă bagă nimeni în seamă. Dar judecătorii, parlamentarii, oamenii cu greutate, oameni sensibili, cu piele subţire, au nevoie de protecţie şi împotriva exploziilor solare care în mod cert sunt rodul unor conspiraţii îndreptate împotriva stimabililor procurori şi  judecători. Eu nu ştiu ce fel de ţară am ajuns, ce fel de oameni cresc în ţara asta. Când elevii au picat bacul pentru că nu au mai putut copia, au fost unii care au invocat prezenţa camerelor de luat vederi care vezi doamne i-ar fi intimidat. Ce să spun, după mii de ore petrecute în faţa web- camurilor pe  messenger , skype, sau alte site-uri de socializare, după zeci si sute de clipuri făcute pe la discoteci, prin baruri, orgii filmate pe la chefuri  sau bătăi în clasă, dintr-o dată săracii elevi s-au intimidat la examen de prezenţa camerelor pe undeva prin colţurile sălilor de clasă. Poate pentru că nu îi luau în prim plan. Aşa şi vajnicii procurori ai DNA,  dintr-o dată se simt ameninţaţi de declaraţiile politice ale unor politicieni, considerând că .. ce? Nici nu îţi vine să crezi ce susţine domnul Morar :
"Aceste declaraţii generează presiuni asupra procurorilor, presiunea este indiferent de efectul pe care-l are. Ne deranjează acuzele şi declaraţiile nereale cu privire la un caz".
              Dar ce domnule am ajuns o ţară de Emo? Nu mai poţi face o declaraţie, că imediat se   sensibilizează cineva şi te ridică băieţii pentru diverse motive care mai de care mai puerile . Păi propun să ne numim Emonia nu România. Când ajungi în preajma unui judecător sau procuror  şi încerci să îl abordezi, îţi face impresia că nu vei ajunge niciodată la organul olfactiv al distinsului om al legii. Poţi să vorbeşti să implori, să ţipi, să urli, are pavilioanele închise, scăriţa şi ciocănelul sunt defecte. Iar acum , domnul Hunor a şoptit că "DNA este o instituţie care distruge cariere şi că de cele mai multe ori s-a dovedit că acuzaţiile sunt false" şi timpanele domnilor procurori ai DNA au şi început să sângereze. Bată-i dreptatea divină să-i bată că sensibili mai sunt la urechiuşe. Unde or fi maimuţicile alea trei, cu gura ochii şi urechile astupate ? 
Procurorii ăştia sunt ca bunică-mea care la batrâneţe surzise , sau aşa spunea ea  şi dacă o rugai să  facă ceva se făcea că nu aude privindu-te cu o inocenţă tulburătoare, iar cănd aduceai vorba de ea şi o şopteai de rau cuiva zicea “aha , vorbiţi de mine .. “. Domnul Morar şopteşte la rândul său ceva despre domnul Hunor, sau Ponta  şi CSM se si autosesizează şi sare în ajutorul colegilor ameninţaţi, stresaţi care nu îşi mai pot exercita actul de justiţie dupa bunul plac, pentru că fac alţii agitaţie. Nu e aşa că într-un stat democrat, justiţia trebuie lăsată să îşi facă de cap ? Bine, nu justiţia, mă rog, cei care îşi bat joc de ea la ordinul garantului democraţiei. Ei bine în numele acestui principiu de drept, propun o lege care să sancţioneze  exemplar pe toţi cei care se uită urât la procurori şi judecători. Iar legea să poarte numele de cod Mucles! Aşa va ajunge să fie votată şi in CE.

PS. Domnule Morar, dacă oamenii dumneavoastră sensibili nu ar fi deconspirat acţiunea ( în al cărui interes?) domnii Hunor, Ponta şi alţii nu ar fi avut despre ce să comenteze, deci asmuţiţi-vă dulăii în propria ogradă, sau muşcaţi-vă singur de mănă .. de măna care vă hrăneşte.

5 comentarii:

  1. Ai dreptate Marine! Cum naiba nu se afla niciodata sursa scurgerilor de informatii, in legatura cu dosarele aflate in ancheta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Marine! Mi-ai ascultat sfatul si era sa devin prima "victima". Era un comentariu, numai pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu inteleg victore, la ce te referi?

    RăspundețiȘtergere
  5. AAA, pai aici se putea comenta sub anonimat de la inceput. Dar aici nu injura nimeni pentru ca blogul nu se adreseaza sindicalistilor militari.

    RăspundețiȘtergere

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating