luni, 17 decembrie 2012

CIO decernează României Medalia de Onoare



Anul acesta România va primi Medalia de Onoare a Comitetului Olimpic Internaţional pentru reînvierea spiritului olimpic şi aplicarea principiilor enunţate de Pierre de Coubertin până în cele mai oficiale structuri ale statului.În motivaţia care însoţeşte alegerea, se specifică:
„ Nici o organizaţie, nici un sportiv, nici un stat  nu a reuşit să demonstreze cu atâta putere spiritul de fair play şi necesitatea participării la competiţie, cum au făcut-o recent politicienii români, BEC şi guvernul României. S-a mai întâmplat şi în cadrul competiţiilor sportive, să acordăm două medalii de aur la unele competiţii sau întreceri unde câştigătorul nu a putut fi stabilit şi egalitatea a fost aproape perfectă sau diferenţa imposibil de sesizat. Dar ceea ce au realizat oficialităţile române la alegerile Parlamentare  depăşeşte de departe chiar şi intenţiile lui Pierre de Coubertin şi merită admiraţia întregii lumi. De aceea am decis să acordăm această diplomă pentru prima şi probabil ultima oară oficialităţilor române, pentru modul în care au demonstrat că în viaţă nu contează pe ce loc termini o competiţie, important e să participi, odată lansat în competiţie, vei fi câştigător. Diploma va fi înmânată unuia din câştigătorii care au plecat fără nici o şansă, un fost om de sport, care nu numai că nu avea nici o şansă dar a participat în condiţii vitrege, având o condamnare definitivă care îl trăgea în jos împiedicându-l să concureze, mediul în care concura era total ostil şi cu un ultim efort a reuşit să mai fie şi implicat pe timpul competiţiei într-un accident de circulaţie care ar fi închis definitiv culoarul alergătorului. Cu o ambiţie nemăsurată, o dorinţă de a participa şi câştiga împinsă  până la ridicol, frizând bunul simţ, competitorul pe numele său Gigi Neţoiu, a reuşit nu numai să termine pe locul 3 dar chiar şi să fie declarat învingător. Prin această faptă, România va intra cu siguranţă „dans l’analle d’Olimpism Mondiel” pentru că ceea ce a realizat prin aceste alegeri parlamentare a depăşit puterea de imaginaţie a întregii omeniri.
Notre respect La Roumanie !”
Mesaj primit de la Comitetul Olimpic Internaţional prin FAX  YOU.
P.S.
Se pare că anul 2012 va fi anul record al României, „anul victoriei” pe toate planurile. După această binemeritată medalie, România concurează cu succes şi la Medalia de Onoare a Comitetului Internaţional al Circarilor pentru realizarea celei mai complicate  figuri de circ  şi celei mai mari densităţi de parlamentar pe metru pătrat. Să ţinem pumnii parlamentarilor români. Iată propunerea de rezolvare a locurilor în parlament.

Propunerea prezintă avantajul că nu necesită număr suplimentar de scaune, deci se realizează economie, se poate folosi şi tavanul şi pereţii  deci eficienţă maximă în folosirea spaţiului, şi în plus este introdus în circuit şi patul atât de necesar parlamentarilor.

CIO decernează României Medalia de Onoare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating