sâmbătă, 8 decembrie 2012

Mizerii pe ultimii metri



Mă aşteptam şi am spus de mult că această campanie va scoate  la suprafaţă lucruri pe care nu le-am mai văzut până acum. Miza politică, gravitatea faptelor şi riscurile la sunt supuşi unii din cei care  nu câştigă alegerile, au făcut să  aducă lupta electorală prin unii competitori până la nivelul trocului celui ce aşteaptă cu şunca tremurândă transformarea în piftie.

La o foarte scurtă şi rapidă analiză, observăm că am avut cazuri de parlamentar scos din parlament pentru incompatibilitate, deşi Parlamentul era cel care îi dăduse girul şi chiar îl asigurase la cererea respectivului, că nu este nici o problemă, prin autoritatea comisiei legislative, adică a celor ce fac legile. Culmea culmilor, parlamentarii sunt cei care fac legile, ei le votează, dar nu sunt în stare să le şi aplice sau să le explice. Ca la noi, la nimeni. Iar când un om se ţine de capul procurorilor şi vrea să îşi bată joc de un parlamentar, unul din puţinii cinstiţi din Parlament, rezultatul într-o ţară anormală nu poate fi decât anormal, pentru că aşa au decis nişte judecători politici.

Tot în premieră avem doi parlamentari , câte unul din fiecare tabără, daţi pe mâna aceloraşi procurori sau judecători aserviţi politic, în plină campanie electorală, asta pentru a arăta lumii că acelaşi judecător unic face ce vrea el cu cine vrea el, când vrea el. Se joacă la intimidare.

Acelaşi judecător unic, care încă se mai crede preşedintele românilor, îşi permite să iasă pe post în această campanie în care ar fi trebuit să se relaxeze, făcând o propagandă nu numai ilegală ci şi mizerabilă, mergând până la a face porci pe cei din tabăra adversă. Să te ferească Dumnezeu să intri în trocul domnului Băse, că nu se opreşte din grohăit.


 Continuarea aici :
Mizerii pe ultimii metri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru împunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating